Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بهنام میرزایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: لوازم یدکی خودرو، لوازم‌خانگی، آرایشی و بهداشتی، پوشاک و دخانیات، پنج اولویت نخست اجرایی این طرح سراسری خواهند بود.

وی با بیان اینکه مشکلات اصلی که در حوزه توزیع اقلام کالایی در کشور وجود دارد، عرضه کالاهای قاچاق و تقلبی است که به علت کیفیت پایین، مشکلات و آسیب‌هایی را متوجه مصرف‌کننده نهایی می‌کنند، افزود: تمامی اقدامات در نظر گرفته شده در قالب این طرح از طرف وزارت صمت به صورت مستمر و هفتگی رصد و پایش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: حسب دستور وزیر به صورت مرحله به مرحله و با متناسب‌سازی اقتضایی طرح پیش خواهیم رفت و در گام نخست اجرای این طرح، مقابله با عرضه کالاهای قاچاق و تقلبی در حوزه لوازم یدکی خودرو از امروز عملیاتی شد.

میرزایی یادآور شد: با اجرای این طرح، علاوه بر مقابله با کالای قاچاق و تقلبی، نتایج مثبت اقتصادی دیگری از جمله ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در بخش تولید و همچنین تامین امنیت مصرف‌کنندگان در استفاده از کالاهای موجود در سطح بازار به ویژه در حوزه لوازم یدکی خودرو نیز در سطح کشوری محقق خواهد شد.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سقز تاکید کرد: این طرح با عزم جدی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز شده است و مواردی چون فراهم‌سازی امکان رهگیری و استعلام جامع و آنلاین قطعات مصوب از طریق سامانه جامع تجارت امکانپذیر است.

وی افزود: همچنین فراهم‌سازی امکان خرید آنلاین قطعات خودرو مصوب از فروشندگان مجاز در اپلیکیشن‌های پرکاربرد و دریافت مجوز مشترک فروشگاه‌های اینترنتی از اتحادیه های متبوع و اتحادیه کسب‌وکار مجازی نیز در این طرح مورد نظر است.

او ادامه داد: در این طرح به موضوع تعیین مهلت زمانی مشخص برای آن دسته از مجموعه‌هایی که دارای قطعات بدون شناسه کالا هستند و همچنین تعریف سازوکار مشخص برای آن دسته از قطعات که برای خودروهای خاص بوده و در کشور تولید نمی‌شوند، نیز توجه شده است.


ضرورت ثبت معاملات تجاری در سامانه جامع تجارت

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سقز همچنین از برخورد قانونی با عدم ثبت معاملات تجاری حوزه کالاهای قطعات یدکی و مصرفی خودرو در سامانه جامع تجارت هشدار داد.

وی گفت: کالاهای قطعات یدکی و مصرفی خودرو مشمول پروژه شفافیت جریان گردش کالا در زنجیره تجاری کشور شده و تمام فعالان تجاری این حوزه تا تاریخ ۲۵ دی ماه سال ۱۴۰۰ مکلف به ثبت‌نام و دریافت کد نقش تجاری در سامانه جامع تجارت بوده‌اند.

میرزایی ادامه داد: فعالان حوزه لوازم یدکی باید هر چه سریعتر جهت ثبت معاملات خود در سامانه جامع تجارت، اقدامات قانونی را انجام دهند و از خرید و فروش قطعات یدکی بدون برچسب شناسه و کد رهگیری خودداری کنند.

وی اظهار داشت: در صورت کشف هرگونه کالای فاقد اطلاعات تولید داخل و یا شناسه رهگیری مشمول، قطعات وارداتی در سطح واحد صنفی، جمع آوری خواهد شد لذا توصیه می کنیم از شرکت های معتبر و مجاز اقدام به تامین قطعات کنند.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

برچسب‌ها کردستان وزارت صنعت معدن و تجارت کالای قاچاق سقز سازمان تعزیرات حکومتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان وزارت صنعت معدن و تجارت کالای قاچاق کردستان وزارت صنعت معدن و تجارت کالای قاچاق سقز سازمان تعزیرات حکومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع پرورش اسب کشور در شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، رئیس کمیته ورزش و جوانان مجلس شورای اسلامی در آئین کلنگ زنی مجتمع پرورش اسب شهرکرد با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ساخت بزرگترین مجتمع پرورش اسب کشور در شهرکرد به‌عنوان یکی از طرح‌های پیشران حوزه اقتصادی، ورزشی و گردشگری گفت: این طرح یک صنعت تجاری خواهد بود.
احمد راستینه افزود: ارتفاع بالای این استان از سطح دریا و هوای خنک در تابستان شرایط را برای پرورش اسب مطلوب کرده است.
وی گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع پرورش اسب شهرکرد زمینه اشتغال‌زایی ۴۰۰ نفر به‌طور مستقیم و هزار نفر به‌صورت غیرمستقیم فراهم می‌شود.
رئیس کمیته ورزش و جوانان مجلس شورای اسلامی افزود: بخش خصوصی برای راه‌اندازی مجتمع پرورش اسب شهرکرد ۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری می‌کند که تا کنون نیمی از آن تامین شده است.
رئیس شرکت تعاونی مجتمع پرورش اسب شهرکرد هم گفت: این طرح در مجموع ۳۰ هکتار مساحت دارد که ۱۰۰ پرورش دهنده حرفه‌ای اسب در آن مستقر می‌شوند.
امینی فر افزود: در طرح این مجتمع هتل، فضای سبز، کافه رستوران، میدان‌های پرش و سرعت، کلینیک دامپزشکی و واحد‌های پرورش اسب پیش بینی شده است.
وی گفت: این مجتمع پس از بهره برداری مهمترین جایگاه تمرین هوازی اسب‌های ایران خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • آغاز اصلاح حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع پرورش اسب کشور در شهرکرد
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد