Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی مصطفوی؛ کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز در رابطه با راهکارهای کاهش قیمت خودرو گفت: برای اصلاح قیمت خودرو ابتدا باید سامانه ای منسجم تحت عنوان" سامانه جامع معاملات بازار خودرو" تشکیل دهیم. متاسفانه سیاستگذاران این حوزه هیچ اطلاعات دقیق آماری از بازار ندارد.

بیشتر بخوانید: اصلاح قیمت‌ خودرو با قرعه‌کشی غیر ممکن است / صنعت سیاسی شده

این کارشناس صنعت خودرو تصریح کرد: باید با نگاه کارشناسی این سامانه را پیش برد، به طور مثال تمامی خرید و فروش‌ها باید از طریق اتوگالری های مجوزدار انجام شود که در این صورت دست دلال در این معاملات کوتاه شده و از طرفی تمامی اطلاعات تعویض پلاک اعم از کدملی، آدرس و مکانیزم‌های پرداخت پولی نیز در این سامانه درج میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در دنیا وزارت اقتصاد و دارایی است که به صنعت خودرو رسیدگی کرده و موظف هستند تا با دلالی، افزایش قیمت مقابله کنند، ولی در کشور ما وزارت صمت مسئول این کار است درحالیکه این وزارتخانه وظیفه ساماندهی صنعت خودرو دارد نه بازار خودرو.

مصطفوی بیان کرد: اگر وزارت اقتصاد با محدود کردن میزان معاملات مانع از انجام معامله به طور مثال بیش از دوبار در سال برای هر کدملی شود در این صورت میتوان انتظار داشت که انگیزه سوداگری در بازار از بین خواهد رفت.

وی افزود: وزارت اقتصاد و دارایی باید با سازوکارهای لازم، نظارت کافی بر بازارها را داشته باشد تا مبادا پول هایی که از بازار خودرو خارج میشود به سمت بازار ارز و طلا و سکه برود  که در این صورت نقدینگی در برخی بازارها افزایش یافته و مجددا شاهد سوداگری ها خواهیم بود.

کارشناس صنعت خودرو اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی میتواند با اعمال محدودیت های قیمتی از مراکز تعویض پلاک  بخواهد تا در قبال فروش خودرو بیش از قیمت مصوب، مالیات بیشتری پرداخت کند.

مصطفوی ادامه داد: مشکلات اقتصادی در کشور ما به قدری زیاد است که به دلیل عدم توانایی در حل آنها، قصد داریم با یک فرمول مشخص تمامی مشکلات حوزه‌های مختلف را حل کنیم در حالیکه باید حواسمان باشد که برای اصلاح یک حوزه سبب تخریب وضعیت سایر حوزه ها نشویم.

پایان پیام/

صفورا طالب زاده کد خبر: 1115213 برچسب‌ها خودرو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خودرو بازار خودرو صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۱۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، پیرو تبصره ۵ قانون اصلاح ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو در خصوص عرضه خودرو به دارندگان خودروهای فرسوده به اطلاع می‌رساند، امکان پیش ثبت نام یکدستگاه از محصول ریسپکت ۲، برای متقاضیان مالک خودروهای فرسوده مفاد ماده ۲ آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو و مشمول و حائز شرایط مندرج در این آیین نامه، در قالب طرح خودروهای فرسوده به صورت آنلاین از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۲ لغایت ساعت ۲۴ روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۴ از طریق پورتال جماع ایرانی کار به شرح جدول ذیل و با شرایط اعلام شده و ظرفیت محدود فراهم گردیده است.

بیشتر بخوانید: اعلام قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو

لذا متقاضیان و حائز شرایط آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو، میتوانند در مهلت مقرر اعلام شده نسبت به ثبت تقاضای خود به همراه ثبت مشخصات خودرو فرسوده تحت تملک خود در سایت فروش این شرکت اقدام نمایند.

شرایط فروش:

کد خبر: 1229901 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان + سند
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • وعده‌های مالیاتی برای رام کردن اسب سرکش اجاره‌بها
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • کف و سقف قیمت مسکن و اجاره تعیین می‌شود
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن