Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدجواد رجائیان مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری مشهد گفت: با هدف تسهیل صدور مجوز‌های مکانی و زمانی برای تردد خودرو‌های باری در محدوده شهر، اپلیکیشن موبایلی سامانه جامع حمل بار طراحی شده که به کاربران اجازه می‌دهد بدون مراجعات و پیگیری‌های حضوری و در کمترین زمان ممکن، شخصا با استفاده از گوشی همراه نسبت به اخذ مجوز‌های لازم اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با تأکید بر تسهیل فرایند صدور مجوز‌ها با استفاده از نسخه موبایلی افزود: در این سامانه که با همکاری سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون‌شهری طراحی شده است، با توجه به ثبت اطلاعات رانندگان دارای پروانه در سامانه، کاربران می‌توانند صرفا با ورود اطلاعات پلاک وسیله نقلیه، مبدأ، مقصد و نوع بار، مجوز لازم را در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت کنند.

مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری مشهد در خصوص ویژگی‌های این سامانه ادامه داد: فرایند کسب مجوز در این سامانه تک مرحله‌ای است؛ لذا نیاز به صرف زمان انتظار برای تأیید درخواست نبوده و مجوز مورد نظر در زمان درخواست ارائه می‌شود. عدم نیاز به ثبت نام و محاسبه آنلاین هزینه دریافت مجوز، از ویژگی‌های دیگر سامانه حمل و نقل بار درون‌شهری است که با هدف تسهیل فرایند کار برای رانندگان پیش‌بینی شده است.

رجائیان همچنین با اشاره به آماده‌سازی وب‌کیوسک‌های صدور مجوز‌های زمانی و مکانی بیان کرد: این وب‌کیوسک‌ها با استقرار در مبادی ورودی شهر و اتصال آنلاین به سامانه جامع حمل و نقل بار درون‌شهری، این امکان را در اختیار رانندگان خودرو‌های باری برون‌شهری قرار می‌دهند که بدون مراجعه حضوری به کارگزاری‌های مربوطه و معطلی در روند‌های اداری، به سادگی مجوز‌های لازم را برای تردد در محدوده شهری دریافت کنند.

بیشتر بخوانید

افزایش غیرقانونی کرایه‌ حمل و نقل درون شهری در مشهد



او  ضوابط تعیین شده در این حوزه را متناسب با وضعیت ترافیکی مناطق مختلف شهر برشمرد و تصریح کرد: بر اساس شرایط ترافیکی و میزان آلودگی هوا در نقاط مختلف شهر، سه محدوده سبز، زرد و قرمز در نظر گرفته شده است که در هر یک از آن ها، ساعات خاصی برای تردد خودرو‌های باری مجاز تلقی می‌شود. همچنین با ارتباط سامانه جامع حمل بار درون‌شهری و اطلاعات برگرفته از دوربین‌های سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری مشهد، مغایرت‌های احتمالی بین مجوز‌های دریافت‌شده و نحوه تردد خودرو‌های باری، تشخیص داده شده و پیامک ارشادی برای رانندگان ارسال می‌شود.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد تأکید کرد: نسخه موبایلی سامانه جامع حمل بار درون‌شهری و نیز وب‌کیوسک‌های پیش‌بینی‌شده برای مبادی ورودی شهر، پس از طراحی، مراحل آزمایشی را نیز با موفقیت پشت سر گذاشته و آماده بهره‌برداری است که با استفاده از آن ها، شاهد تسهیل دریافت مجوز‌های لازم برای رانندگان خودرو‌های باری و گرایش بیشتر به استفاده از امکانات هوشمند شهری خواهیم بود.

 

انتهای پیام//م.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری مشهد سامانه جامع حمل بار حمل و نقل درون شهری سامانه جامع حمل بار خودرو های باری بار درون شهری شهرداری مشهد حمل و نقل مجوز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۶۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • چاقو پسر درون سینه پدر 
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی